Home

Als wielrenner heb je ongetwijfeld een droom: een keer de Amstel Gold Race fietsen, de Alpe d’Huez beklimmen of de Mont Ventoux bedwingen… Naast je eigen dromen kun je op de wielrenfiets nu ook de dromen van anderen verwezenlijken. Op zaterdag 10 september vindt Cycle4Dreams voor de vijfde keer plaats: een sponsortocht met als doel zoveel mogelijk dromen van kinderen met een trauma waar te maken.

Wat is Cycle4Dreams?

  • Een laagdrempelige en toegankelijke sponsor(fiets)tocht op de Col de l'Iseran: 1 x de berg op fietsen is al een superprestatie!
  • Fietsen voor een goed doel: stichting Dream4Kids
  • Geen geld aan de strijkstok, het volledige sponsorgeld gaat naar het goede doel
  • Afsluiting met een gezellige BBQ en een drankje

Wat doet stichting Dream4Kids?

Stichting Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droom. Op die manier krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven!  

Droom je mee?

Droom jij met ons en de kinderen mee? Fiets dan mee op 10 september of sponsor één van de Cycle4Dreams-deelnemers! Een fietser sponsoren kan vanaf €10.